HTML

gulyás

2008.06.13. 20:09 Babarum

Üdvözlet mindenkinek, Babarum vagyok Koreából. Örömmel élek a lehetőséggel, hogy bemutathatom, mit is eszik egy magyar Koreán Koreában.
Felemás lesz a bemutatkozás, mert bár leginkább a koreai ételeket szeretném bemutatni, az első bejegyzés mégis egy magyar étel lesz.

Babarum: gulyás

Az alkalom ünnepi volt, Manócska (ő a kedvesem) egyeteme félévzáró és az egyetemről távozó külföldi professzorokat búcsúztató partit szervezett. Két lehetőségünk volt, vagy éneklünk/táncolunk, vagy főzünk valami magyarosat. A döntés gyors, és egyhangú volt, gulyást főztünk. Ez a sűrű verzió, amelybe kevesebb vizet teszünk, így sűrűbb és táplálóbb. Egy koreainak ez egy igazi lórúgás, annyira laktató az ő ételeikhez képest. Koreában nincs (a mi értelmezésünk szerinti) kenyér, ezért sütöttem kenyeret is, sajnos lefotózni elfelejtettem.
A hétvégén igyekszem felrakni az összes, a partin fogyasztott ételt. Koreai és lengyel biztosan lesz.

2 komment

Címkék: korea vacsora miteszik babarum

A bejegyzés trackback címe:

https://miteszek.blog.hu/api/trackback/id/tr84519150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dragon1986 · http://kpopvideoklipek.freeblog.hu 2008.06.14. 02:59:52

Jól nézki :D
Kedvesednek meg grat :D

off
Zhaoman: én blogomat is linkeld ki a nevem mellé
szerzőknél (?) . köszi
süti beállítások módosítása